Hårdträning väntar för Granlospelare

Nästa match i Superligan spelas inte förrän den 11 november. Därför får Granlospelarna som matchats sparsamt under inledningen träna hårt under uppehållet. – Vi ska kunna få igång fler, säger tränaren Magnus Näsman.

Den gångna helgen förlorade Granlo BK mot Pixbo på bortaplan och efter sju omgångar är GBK trea i innebandyns superliga.


Två spelare i landslaget

Just nu är det landslagsuppehåll och nästa match spelas mot Warberg den 11 november. Granlo har två spelare med i den svenska landslagstruppen i form av Johan Samuelsson och Robin Nilsberth – övriga spelare kommer att få träna hårt den närmaste tiden.

Framförallt de som inte fått så mycket speltid under inledningen.


"Klart att det sliter"

– Vi har gått runt på få spelare, färre än jag trodde innan säsongen, och det är klart att det sliter. Samtidigt gäller det att vi har bra fart på de som inte spelat så mycket och de kommer få träna hårt under uppehållet, säger tränaren Magnus Näsman och fortsätter:

– Vi ska kunna få igång fler spelare och det tror jag att vi kommer få ju längre serien går.

Bland annat därför valde man att i måndags spela en träningsmatch mot division II-laget Ankarsvik. En match som GBK vann med 12–3.

– Vi låg under med 3–1 innan vi gjorde elva raka och när vi gjorde det vi skulle var det ganska komfortabelt, säger Magnus Näsman.

Dela
  • +1 Intressant!