Jernberg hälsade till sin far: "Innebandyn är inte allt"

• Daniel Jernbergs hälsning.

Daniel Jernberg hälsade till sin cancersjuke pappa efter sitt 3–1-mål. Han höll upp matchtröjan och visade en t-shirt med texten ”Krya på dig pappa”. – Man inser att innebandyn inte är allt en sådan här gång. Och man var lite splittrad i dag. Men pappa skulle se sändningen via webb-tv, så därför kändes det väldigt bra att vi vann, sa forwarden.

Förstakedjan i Granlo, med Patrik Svensson, Johan Samuelsson och Daniel Jernberg, var glödhet i seriepremiären mot Storvreta. Jernberg satte 3–1-målet och passade fram till 4–1-målet som Patrik Svensson gjorde. Och efter sitt mål så passade Jernberg på att hälsa till sin cancersjuke pappa.

– Han har cancer i struphuvudet och har opererats flera gånger eftersom det uppstått komplikationer. Så jag har varit uppe hos honom i Umeå mycket under de här senaste veckorna, berättar forwarden, och fortsatte:

– Så jag, Patrik och Johan har bara tränat ihop under tre träningar och då har det sett ut som kattskit. Nu ska man väl inte klaga över resultatet i dag, men det känns som vår kedja kan spela ännu bättre än så här.

Dela
  • +1 Intressant!