Näsman: Är ju bara helt fantastiskt

• Granlotränaren Magnus Näsman.

Granlotränaren Magnus Näsman hade svårt att hitta orden efter premiärsegern. Och det berodde inte bara på att han var väldigt hes. – Man blev helt stum där ett tag. Det här var en drömstart, sa han.

Förlusten i genrepet, mot allsvenska Umeå City, gjorde Magnus Näsman orolig. Men efter premiärsegern mot regerande svenska mästarna Storvreta visade sig den oron var obefogad.

– Jag tror väldigt mycket på vårt lag. Men jag var lite orolig efter Umeå-matchen. Men spelarna sa att de hade fokus på den här matchen och jag sa att det köpte jag. Och nu så känns det ju bara helt fantastiskt. I 55 minuter spelar vi fantastisk innebandy, sa han.

– Jag var lite orolig för Johan (Samuelsson) också, i och med att han varit borta så mycket på grund av skadan. Men han var ju outstanding i dag.

Näsman tyckte att försvarsspelet var den stora nyckeln till segern.

– Vi spelar ett jättebra försvarsspel och det är det som lägger grunden för att vi kan anfalla som vi gör och att vi kan vinna i dag. Och ska vi lyckas i den här serien så gäller det att alla bidrar. Och så var det i dag, sa han.

Dela
  • +1 Intressant!