"Bagarn" får sluta med medicinen

Johan ”Bagarn” Andersson har slutat ta sin blodförtunnande medicin. Men ett besked om framtiden dröjer. – Jag är Timråspelare så länge jag inte fått ett negativt besked, säger centern.

Under den gångna säsongen drabbades Timråcentern Johan ”Bagarn” Andersson av en propp i lungan och fick äta blodförtunnande medicin.

Nu har han genomgått en del tester och behöver sedan i går inte längre äta medicinen.

– Nu har jag slutat med medicinen och sedan kommer det ta några veckor innan man kan göra sista testerna. Det blir i slutet av juli eller början av augusti det definitiva beskedet kommer. Men jag mår bra och är frisk så det känns hyfsat positivt, säger han.

• Vad innebär det att du slipper ta medicinerna?

– Det innebär att blodet återgår till sitt normala, men egentligen påverkar det inte så jättemycket. Jag har inte störts av det så mycket mer än att jag inte kunnat spela hockey. Men det är ändå skönt att slippa ta medicin och åka till sjukhuset och ta prover. Man känner sig mer normal och det känns som det närmar sig hockey igen lite grann.

Johan ”Bagarn” Andersson hoppas nu ta sig tillbaka till ishockeyn igen. Efter semestern kommer han att göra de sista testerna för att få ett besked om framtiden.

– Helt klart innan dess är det inte och jag vågar inte spekulera mer än att jag är Timråspelare så länge jag inte fått ett negativt besked, säger han.

Dela
  • +1 Intressant!