Jonas Wallerstedt ska prata framtid med Umeå

Kontraktet med Umeå FC löper ut den sista juli för Jonas Wallerstedt. Nu väntar nya förhandlingar med Umeå innan ”Walle” kan lämna några besked om nästa säsong.– Vi skall prata om framtiden, säger han.

Kontraktet på fem månader som skrevs med Umeå FC i februari löper snart ut och än så länge är framtiden oklar för Jonas Wallerstedt. Senare i veckan skall Jonas föra en dialog med Umeå FC om huruvida det blir fortsatt spel i föreningen eller inte.

Umeå först

– Vi skall prata om framtiden och diskutera om det blir någon förlängning eller inte, säger ”Walle”.

Om Umeå inte skulle vara intresserade av en förlängning med den meriterade anfallaren finns det ett lag som är angeläget att ta emot honom. Selånger FK har visat sitt intresse för Wallerstedt och parterna har haft kontakt i sommar.

– Jag känner ju Selångers tränare sedan min tid i Giffarna, och vi hade kontakt för en månad sedan, men först skall jag se vad Umeå säger innan något annat är aktuellt, säger Jonas Wallerstedt.

I bra form

Att det blir fortsatt fotbollsspel för Jonas i höst verkar det inte råda några tvivel kring och några planer att lägga fotbollsskorna på hyllan finns inte i dagsläget. ”Walle” meddelar att han inte har ont någonstans och han dras heller inte med några skador.

– Jag är i bra form, avslutar han.

Dela
  • +1 Intressant!