Thorsell fortsätter i Ånge IF

• Veteranen Mattias Thorsell, med ett förflutet i bland annat GIF Sundsvall, fortsätter att spela i Ånge IF. Foto: ARKIV/MICKE ENGSTRÖM

Mattias Thorsell har bestämt sig. Den 40-årige veteranen spelar vidare med Ånge IF. – Han har lovat att vara i topptrim, säger tränaren Benny Matsson.

Mattias Thorsell har bestämt sig för att fortsätta ytterligare en säsong i division III med Ånge IF.

Och han har en härlig statistik med laget – under sina två år i Ånge har han bara förlorat en enda match.

– Han är en viktig pusselbit både på planen och utanför. Thorssa har lovat att vara i topptrim nästa säsong och enligt honom själv tjuvstartade han försäsongen redan förra veckan. Thorssa är väldigt viktig med sitt lugn och rutin, han gör sina medspelare bättre. Att han fyller 41 år nästa år nästa år ser jag inte som något negativt, det handlar om prestation och inte hur gammal man är, säger tränaren Benny Matsson i ett pressmeddelande.

Själv säger Thorsell så här:

– Jag tycker fortfarande fotboll är fantastiskt roligt och de två senaste säsongerna i Ånge är bland de roligaste i karriären. Det är ett härligt gäng som har haft en väldigt bra utveckling. Jag tycker själv att många väljer att sluta spela fotboll alldeles för tidigt, säger Mattias Thorsell.

Dela
  • +1 Intressant!